Home » SL Asfaltti jatkaa kasvuaan

SL Asfaltti jatkaa kasvuaan

SL Asfaltti jatkaa vahvasti kasvu-uralla. Tekninen johtaja Matti Honkonen arvioi, että yhtiön liikevaihto kasvaa tänä vuonna uusiin ennätyslukemiin.

Yhtiön työkanta käsittää tienpäällystysurakoita Uudenmaan, Pohjois-Savon, Pohjois-Pohjanmaan ja Keski-Suomen ely-keskusten alueella. Raahe-Ylivieska-seudulla yhtiö tekee tieverkon inventointia ja erilaisia paikkaustöitä Pohjois-Pohjanmaan ely-keskukselle.

Edellisten töiden lisäksi SL Asfaltti tekee muun muassa Destian Itä-Suomen alueelle valuasfalttipaikkauksia, Skanska Asfaltti Oy:lle uraremixer-töitä Varkaudessa, Leppävirralla sekä Kuopiossa ja Virossa virolaiselle TREF Nordille remixer- eli uusiopinnoitustöitä. Pöljän kiinteältä asemalta yhtiö toimii Pohjois-Savon alueella muun muassa Iisalmessa, Tervossa ja Kuopiossa.

Kesäkuussa kaikki yksiköt olivat työn touhussa ja yhtiön kokonaisvahvuus oli 80 työntekijää. Työsuojeluun on kiinnitetty erityistä huomiota henkilöstön työsuojelukoulutuksella, ja työmailla työturvallisuutta seurataan Asfalttimittarilla.

– Syksystäkin on tulossa kiireinen, vaikka meillä on nytkin koko kalusto ja henkilöstö liikenteessä. Kovenevassa kilpailutilanteessa meitä auttaa yhteistyö konsernin muiden yritysten kanssa, Tekninen johtaja Matti Honkonen sanoo.